Ahrend sleutel (IG-serie)

Ahrend sleutel bijbestellen? Dat kan eenvoudig bij Kantoorsleutels.nl


Ahrend maakt gebruik van meerdere slotenfabrikanten, voor de IG serie, word er gebruik gemaakt van Huwil. Uw sleutelnummer dient zich te bevinden tussen 14101 en 14600, daar achter staat IG.

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

€ 9.95 inclusief. BTW: € 12.04
Ahrend
   zeer veel merken leverbaar

   veilig online betalen met o.a. iDEAL.

   ook op bestelling leverbaar.

   € 3,95 verzendkosten per bestelling

   geen handelingskosten


Wij kunnen er niet voor instaan dat de gesneden sleutel per direct past. In dat geval, gelieve de sleutel, te retourneren met het slot!
Contactinformatiekvk.
btw

Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen

035 - 52 357 64
info@kantoorsleutels.nl
www.kantoorsleutels.nl

54162076
NL851201027B01

Maximaal aantal karakters: 6

* Verplichte velden

Productinformatie

Productinformatie

Artikelnummer AIG
Merk Ahrend
Display Product Options In Product Info Column

Reviews

Schrijf een review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Alstublieft, log in of registreer

Tags

Tags

Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Invulinstructies

In de meeste gevallen is de code die u zoekt zichtbaar op de sleutel, is de sleutel kwijt, dan kunt u deze tevens vinden op het slot. Het zijn meestal kleine letters en/of cijfers. Het komt ook regelmatig voor dat deze zeer slecht zichtbaar zijn. Kijk daarom goed, alvorens u uw sleutel(s) besteld!

Sleutelcode. Een sleutelcode bestaat in de meeste gevallen uit een seriecode en een volgnummer. In veel gevallen wordt de serie aangeduid met letters. Bijvoorbeeld de sleutelcode "E23345" geeft aan dat het om de sleutelcode "E" met het volgnummer "23345". De seriecode vertelt ons welke codeset en blanke sleutel wij kunnen gebruiken. De code geeft tevens aan welke insnijdingen er gemaakt moeten worden. OVerigens is het zo dat de code meestal versleuteld is. U kunt het nummer niet direct herleiden tot insnijddiepten.


Toepassing. Het komt met enige regelmaat voor dat verschillende fabrikanten dezelfde sleutelnummers gebruiken, vanzelfsprekend komen de codesets in dat geval niet overeen. In die specifieke gevallen kunnen wij u vragen waar de sleutel voor gebruikt zal worden, ofwel een archiefkast of een fietsslot bijvoorbeeld.

Kantoorsleutel banner