Eurolocks sleutels

Sleutel kwijt van je locker of brievenbus? Geen probleem, kantoorsleutels.nl kan sleutels bijmaken van elke serie van dit merk. Ook is het mogelijk om een nieuw slot – inclusief sleutels – te bestellen. Hoe wij dit doen? Elke sleutel en/of slot heeft een unieke code. Op basis van deze code weten we hoe de sleutel geslepen moet worden. Belangrijk is dan ook om deze code aan ons door te geven.

Over Eurolocks sleutels

Het merk Eurolocks is opgericht in het jaartal 1889. Nu is het onderdeel van een internationale groep die jaarlijks meer dan 50 miljoen producten levert. De sleutels van Eurolocks worden vrijwel overal toegepast. Denk aan lockers, brievenbussen, ladekasten, fietssloten, enzovoort. Ook zie je het terug in meubilair van Ronal. De sleutels worden veel gebruikt op scholen.

Maken van een nieuwe sleutel

Op basis van het sleutel- of slotnummer kan er een nieuwe sleutel worden gemaakt. Deze slepen wij met onze eigen sleutelmachine, maar is haast niet van de originele variant te onderscheiden. Voor het bij laten maken is geen certificaat benodigd. Dit doen we op basis van de code. Deze vind je op de sleutel of het slot waar de sleutel in past. De sleutels van Eurolocks zijn er in diverse vormen.

Sleutelserie

Elke sleutel heeft zijn eigen code. Op basis van deze code kunnen nieuwe sleutels worden gemaakt. Elke sleutel heeft namelijk een eigen profiel. De insnijding van elke soort sleutel is verschillend. Dit betekent dat je de Eurolocks sleutel niet in een ander slot kunt doen. De Eurolocks sleutels zijn er onder andere in de 25A, 25B, 45A en 45C serie. Ze zijn te vinden in een nummering van 25001 tot en met 27000. Een voorbeeldnummer is 25168.

Kom je er niet uit?

Kun je bijvoorbeeld geen sleutelnummer vinden? Of ben je de sleutel kwijt? Kijk dan eens op het slot van de sleutel. Indien je er alsnog niet uitkomt, kun je altijd contact opnemen via het contactformulier op de website. Wellicht kunnen we – aan de hand van het soort sleutel en meubel – kijken welke mogelijke matches er kunnen zijn en op deze manier de sleutel vinden waar je naar opzoek bent.