Ronis sleutels

Sleutel kwijt van de archiefkast? Of werkt het slot niet meer goed? Kantoorsleutels.nl levert de sleutel die jij nodig hebt. Dit doen wij op basis van het unieke sleutelnummer. Deze vind je op de sleutel of op het slot ervan. Voor meer vragen kun je ons contacten via het contactformulier op de website.

Het sleutelmerk

Las & Ronis is een sleutelmerk dat je vrijwel overal wel tegen kunt komen. Denk aan lockers, brievenbussen, draaideurkasten en archiefkasten. De sloten van dit merk zie je veel op producten zoals Vepa, Kembo, Overtoom, Manutan en Mibra. De Ronis sleutels vind je met name in een vierkant of ronde vorm. Een enkele uitzondering daargelaten.

Unieke sleutel

Op basis van het sleutel- of slotnummer kunnen wij een nieuw product leveren. Het maakt niet uit of je een nieuwe sleutel of een volledig slot nodig bent. Deze sleutels maken wij zelf en zal geheel probleemloos op het bestaande slot passen. Belangrijk is dat wij dan het juiste sleutelnummer krijgen. Elke sleutel heeft namelijk zijn eigen unieke insnijdingen, zodat de sleutel niet werkt op het slot van bijvoorbeeld een andere archiefkast. Hierdoor weet je zeker dat je werk achter slot en grendel is opgeborgen. De sleutel zal speciaal op maat worden gemaakt. Daarom kunnen ze niet retour worden gedaan.

Vinden van het sleutelnummer

Het sleutelnummer is gelaserd of gegraveerd in de sleutel. Dit is een uniek nummer. Het kan dat de sleutel van een bepaalde serie is, bijvoorbeeld de Las & Ronis TK serie. Dit is terug te zien in het sleutelnummer. De twee letters worden gevolgd door een aantal unieke cijfers. De TK serie loopt van 40001 tot en met 5000. Een nummer kan er dan bijvoorbeeld als volgt uitzien; TK4001. Geef dit nummer door en binnen enkele werkdagen zal de sleutel bij je thuis worden bezorgd.