Huwil sleutels

Sleutels van Huwil worden vooral voor kantoormeubelen gebruikt. Denk aan roldeurkasten, ladeblokken en draaideurkasten. Zeker op kantoor is het fijn om bepaalde kasten – met bijvoorbeeld gevoelige informatie – af te kunnen sluiten. Dit is lastig wanneer een sleutel kwijt is of het slot kapot is. Maar deze zijn gemakkelijk te vervangen. Kantoorsleutels.nl levert allerlei soorten losse sleutels. Om je kast weer gemakkelijk af te kunnen sluiten. Of maak een paar sleutels bij voor de zekerheid. Een back-up sleutel is nooit weg..

Met de sleutelmachine

Voordat we een nieuwe sleutel kunnen leveren voor het slot dat je hebt, moeten wij het sleutelnummer weten. Op basis hiervan weten we precies wat voor profiel en insnijding de nieuwe gesleten sleutel moet hebben. Eenmaal geslepen is de Huwil sleutel haast niet te onderscheiden van het origineel. De Huwil sleutels bestaan in principe in twee verschillende vormen. De meest gebruikte variant is de vierkante vorm, maar er zijn ook ronde sleutels. .

Series Huwil

Huwil sleutels zijn in een grote hoeveelheid aan series te vinden. Enkele sleutelseries van dit merk zijn:.

  • – Huwil serie
  • – Huwil A serie
  • – Huwil DE serie
  • – Huwil FH serie
  • – Huwil GM serie
  • – Huwil PO serie
  • – Huwil T serie

En ga zo maar door. Elk van deze series heeft weer zijn eigen coderingen. De sleutels van de Huwil PO serie bestaan bijvoorbeeld uit nummers tussen de 22450 tot en met 24367. Een voorbeeld nummer is dan ook PO22943. De naam van de serie – in dit geval PO – staat voor de reeks met cijfers. Elke sleutel heeft een uniek nummer. Dit betekent dat de sleutels zelf uniek zijn en niet op elkaars sloten vallen. Het sleutelnummer is te vinden op de sleutel. Dit is het nummer dat je aan ons doorgeeft. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op via het contactformulier. Deze vind je onder het kopje ‘contact’. We zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen, zodat de desbetreffende sleutel gemaakt en naar je opgestuurd kan worden.