Gispen sleutels

Bijbestellen van een Gispen sleutel? Via de sleutelservice van kantoorsleutels.nl heb je snel en gemakkelijk een of meerdere nieuwe sleutels in huis. Handig om bijvoorbeeld als reserve te hebben of wanneer meerdere mensen gebruik moeten maken van de kast waar het slot op zit. Het bestellen van een Gispen sleutel door je aan de hand van het sleutelnummer.

Gispen G sleutelserie

De Gispen G serie is van het merk Eurolocks. De profielcode is G, welke voor het sleutelnummer wordt geplaatst. De nummering loopt van 1000 tot en met 3000. Dit betekent dat een nummer bijvoorbeeld kan bestaan uit G2304. Dit nummer is in de sleutel gegraveerd. Kijk daarom op de sleutel voor de het juiste nummer. Aan de hand van dit nummer kun je een nieuwe sleutel bestellen. Binnen enkele werkdagen krijg je de sleutel thuisbezorgd.

Bestellen van de Gispen sleutel

De sleutel kun je bestellen door het sleutelnummer op de website in te voeren. Deze vind je op de originele sleutel waarvan je een kopie wilt bestellen. Het is ook mogelijk dat deze op het slot staat. Wij gaan controleren of de opgegeven sleutelcode bij ons bekend is. Indien dit het geval is, is de sleutel gevalideerd.

Neem in dit geval contact met ons op

Sleutel verloren? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij kijken of we aan de hand van het soort slot een match kunnen vinden. Hetzelfde geldt als de opgegeven sleutel niet bij ons bekend is. Je kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier. Deze vind je onder het kopje ‘contact’. Vul je naam, telefoonnummer en bericht in en wij nemen contact met je op. Het is ook mogelijk om gelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Het telefoonnummer vind je onder aan de pagina. Houd er rekening mee dat sleutels speciaal worden gemaakt. Dit betekent dat ze niet retour kunnen worden gedaan.