MLM sleutels

Een sleutel van het merk MLM na laten maken? Dan kan bij kantoorsleutels.nl. Geef via de website het sleutelnummer door en wij zorgen dat de juiste sleutels bij worden gemaakt. Wanneer je opzoek bent naar sleutels voor sloten van archiefkasten ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.

Toepassing van MLM sleutels

MLM of Lehmann sleutels worden veel gebruikt bij de ladeblokken van Gispen, lockers, kantoorkasten en archiefkasten. Met name in kantooromgevingen zie je de sleutels dan ook terug. Verder worden ze toegepast op lockers en onderkasten van Douwe Egberts. Andere toepassingen waarop de sleutel van MLM wordt onder andere toegepast zijn producten van de volgende merken:

  • – Drentea
  • – Lensvelt
  • – Markant
  • – Marko
  • – Haworth
  • – Werndl

Enzovoort.

Sleutels bij laten maken

Met de sleutelmachine kunnen we een gelijkwaardige sleutel voor je maken. Deze is bijna niet te onderscheiden van het origineel. Dit doen we op basis van het originele sleutel- of slotnummer. Dit is een uniek nummer, die onder andere aangeeft hoe de sleutel moet worden qua insnijdingen. De sleutel zal alleen passen op het daarvoor bestemde slot. De nieuwe sleutel werkt net zo goed als het origineel. De sleutels zijn er vooral in ronde en vierkante varianten. Houd er rekening mee dat sleutels speciaal worden gemaakt. Ze zijn naderhand niet retour te doen.

Doorgeven van het sleutelnummer

Het sleutelnummer van de sleutel die je (bij) wilt laten maken geef je aan ons door. De nummers van de MLM serie bestaat uit een nummer tussen de 07001 tot en met 07499. Een voorbeeld nummer is 7002. Deze is gegraveerd op de sleutel. Het kan ook zijn dat deze in het slot terug te vinden is. Geef bij de aanvraag aan waarvoor de sleutel wordt gebruikt.