DOM sleutels

Kantoorsleutels.nl is gespecialiseerd in het maken van sleutels. Bijvoorbeeld sleutels van het merk DOM. Wij zorgen dat één of meerdere sleutels bij je thuis worden bezorgd. En dit tegen een scherpe prijs. Heb je een cilinder nodig bij een bestaande sleutel? Dat is geen probleem. Wij zorgen dat het geregeld wordt. Bij vragen kun je contact met ons opnemen. Doe dit telefonisch of via e-mail. De contactgegevens zijn onder aan de pagina terug te vinden.

Cilindersloten van DOM

Sleutels van DOM zijn over het algemeen de cilindersleutels. Dit zijn de meest gangbare varianten. De sleutels worden gebruikt in bijvoorbeeld fiets- en hangsloten en buitendeuren. Vanwege de vele toepassing vind je deze variant dan ook in een oneindig aantal. De nikkelkleurige sleutels kunnen behoren bij een van de volgende DOM cilindersloten:

  • – DOM SIGMA (PLUS)
  • – DOM R-PLUS
  • – DOM RS5
  • – DOM RS6
  • – DOM IX HT

En nog vele andere sleutels.

Hoe werkt het?

Geef via de website de code van de originele sleutel door. Deze is te vinden op de sleutel zelf of op het slot waar de sleutel in past. De desbetreffende code bestaat uit een speciale seriecode met een volgnummer. Bijvoorbeeld 2U666. De seriecode is in dit geval 2U. De cijfers daaropvolgend is het volgnummer. Bij de sleutels van het merk kan het zijn dat het volgnummer uit één getal (onder de 10) bestaat. Dit is bij de volgende series het geval: 2C, 2D, 2A, FT, 4A, EV, TB, en 6E het geval. Het kan zijn dat er een nul voor geplaatst dient te worden bij het invoeren. 2C1 moet dan bijvoorbeeld 2C01 zijn. Bij de overige series hoeven er geen aanpassingen te worden gedaan.