Samas sleutels

Sleutels van producten van Samas bij laten maken? Dan kan via kantoorsleutels.nl. Samas Holding was een vroegere onderneming en kantoorinrichter. Toch kun je nog diverse producten van de merken Samas, Assenburg en Aspa tegenkomen. Tegen een scherpe prijs heb je er een aantal nieuwe sleutels bij. Deze wordt binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd.

Samas Holding

Samas was een Nederlandse onderneming op het gebied van kantoorinrichting. Het is ontstaan door een fusie tussen Aspa bedrijven. In 1977 zijn deze samengevoegd tot Samas Holding. In 2001 is Samas Holding verder gegaan als kantoorinrichter, zonder de activiteiten. In juli 2010 is het kantoor failliet verklaard. Echter zijn er nog producten van het bedrijf in gebruik. Via onze website is het mogelijk om sleutels voor deze meubelen bij te laten maken.

Toepassing sleutel

Er zijn nog sleutels die worden toegepast bij het merk Aspa, Assenburg en Samas. Dit is de zogenoemde DOM 2U serie. De nummering hiervan kan lopen van 001 tot en met 748. Een voorbeeld is 2U666. 2U staat voor de serie. Het nummer staat voor de het sleutelprofiel. Naast de 2U zijn er nog andere series van dit merk, zoals 2C, 2D, 2A, 1D, EV, TB, 6E en FT. Deze hebben allemaal een eigen nummerreeks. Deze zal nooit identiek zijn aan de cijfers van een ander sleutelnummer.

Maken van de sleutel

Bij het doorgeven hoef je alleen het specifieke sleutelnummer door te geven (zonder de 2U). Het nummer vind je op de sleutel en moet tussen de genoemde reeks liggen. Op basis van dit sleutelnummer kunnen we een nieuwe sleutel met de slijpmachine maken. Dit is een identieke en tevens unieke sleutel. Kom je er niet helemaal uit? Of is het sleutelnummer niet gevonden? Neem dan contact op met de klantenservice. Onder aan de pagina vind je onze contactgegevens.