Steelcase sleutels

OCS/Steelcase sleutels vind je onder andere in roldeurkasten. Gevoelige informatie is door middel van het slot en bijbehorende sleutel op te bergen. In sommige gevallen kan het zo zijn dat de sleutel onvindbaar is of afgebroken is. In dit geval kan kantoorsleutels.nl een nieuwe sleutel voor je slijpen. Het is ook mogelijk om een compleet nieuw slot te bestellen. Het maken van de sleutel doen we aan de hand van het code- of slotnummer.

Codering

De steelcase sleutel vind je onder andere terug in zijn vierkante vorm. De codering (of sleutelnummer) van de steelcase sleutels kan uit 2 of 3 posities van cijfers en letters bestaan. Voorbeelden zijn 30A, 5A, 3C of CD. De nummering loopt van 0A tot en met 9Z. Deze codering hebben wij nodig om een nieuwe sleutel te kunnen maken. Op basis hiervan kan het profiel van de sleutel bepaald worden. Elke sleutel heeft namelijk zijn eigen insnijdingen, zodat deze niet op bijvoorbeeld andere locker past. De sleutelnummers zijn gelaserd in de sleutel. Het kan zijn dat het nummer lastig te lezen is. Een tip is om een lampje – bijvoorbeeld van je telefoon – onder een hoek op het sleutelnummer te richten. Het nummer is dan beter af te lezen.

Bestellen van de steelcase sleutel

Bestel je een sleutel via de webshop, dan zal deze binnen enkele dagen bij je thuis worden bezorgd. Houd er rekening mee dat sleutels speciaal op maat worden gemaakt. Dit betekent dat ze niet retour kunnen worden gedaan. Zorg er daarom voor dat je het correcte sleutelnummer doorgeeft. Kom je er niet uit of lukt het niet om het juiste nummer af te lezen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. De link vind je bovenaan de pagina. Wellicht kunnen we bekijken welk sleutelnummer bij het desbetreffende product past.